tag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post7785132255244753567..comments2024-03-05T21:27:33.253+01:00Comments on Hot Chilli Smaki: BBQ SosHotChillihttp://www.blogger.com/profile/05313490243874093604noreply@blogger.comBlogger56125tag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-29730806650813856132024-03-05T21:27:33.253+01:002024-03-05T21:27:33.253+01:00w 2024 ten przepis wciąż rządzi! w 2024 ten przepis wciąż rządzi! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-46780722017288565062023-11-25T19:46:05.261+01:002023-11-25T19:46:05.261+01:00Ile wcześniej można zrobić ten Sos? Poleży w słoik...Ile wcześniej można zrobić ten Sos? Poleży w słoiku kilka dni? Czy w tej drugiej części pieczenia zeberek ustawiamy "grillowanie"? Co to znaczy zamknięta brytwanna?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-91806709931467351282020-12-09T19:48:09.042+01:002020-12-09T19:48:09.042+01:00Potrafi zmienić smak wielu potraw ;)Potrafi zmienić smak wielu potraw ;)Tadeuszhttps://portal-konsumenta.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-88768561345965349122020-01-20T13:36:49.417+01:002020-01-20T13:36:49.417+01:00Można też dodać sosu sojowego ciemnego - daje fajn...Można też dodać sosu sojowego ciemnego - daje fajny dymny posmak.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-10621324240451870622019-02-24T15:00:45.360+01:002019-02-24T15:00:45.360+01:00Sos liga mistrzów,dodałem tylko troszkę więcej mio...Sos liga mistrzów,dodałem tylko troszkę więcej miodu,ale jak napisałeś to kwestia smaku.Super.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06367328721678178081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-10244257374540487432019-02-03T21:01:57.788+01:002019-02-03T21:01:57.788+01:00Jestem tu pierwszy raz bo pierwszy raz w życiu rob...Jestem tu pierwszy raz bo pierwszy raz w życiu robię żeberka i chciałam żeby były właśnie z sosem bbq. Przed chwilą wymieszalam wszystkie składniki na sos i jestem w trakcie gotowania a on już smakuje świetnie, tego smaku szukałam i cieszę się, że trafiłam na Twoją stronę. Bardzo dobrze przygotowane opisy, dzięki nim zdecydowałam się właśnie na Twoje przepisy zarówno na sos jak i na żeberka ;) dziękuję i pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17841307150156536077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-6453891213380132502018-11-12T00:21:55.074+01:002018-11-12T00:21:55.074+01:00Melasa jak najbardziej ale to nie dla smaku dumy w...Melasa jak najbardziej ale to nie dla smaku dumy wędzarniczego. Po prostu dodaje się melase do takiego sosu dla słodyczy i koloru. A dla dymu mozna dodać ekstrakt dymu wedzarniczego lub np uwędzić świeże pomidory i wykorzystać je zamiast koncentratu pomidorowego.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12746186369191240398noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-86007199818173176062018-09-08T09:23:00.091+02:002018-09-08T09:23:00.091+02:00Ja mam pytanie cztałem że niektórzy dodają melasy ...Ja mam pytanie cztałem że niektórzy dodają melasy żeby dodać smak wędzenia co o tym myślicie ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13441419899237398491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-64351123266917293882018-06-16T10:51:19.144+02:002018-06-16T10:51:19.144+02:00This blog is nice and very informative. I like thi...This blog is nice and very informative. I like this <a href="https://tophostingtm.com/review-108-hotchilli.html" rel="nofollow"> blog</a>. <br /><a href="https://free-lancer.in" rel="nofollow"> blog</a> Please keep it up.<br /><br />Shreezehttps://www.blogger.com/profile/07134852174127850490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-11291241964104716862017-01-27T11:26:59.852+01:002017-01-27T11:26:59.852+01:00100g w sumie powinno byc ok. Zawsze można potem do...100g w sumie powinno byc ok. Zawsze można potem dodać, wiec lepiej na początku dać mniej i potem dodawać. Gdyby sie okazało, ze jest zbyt pomidorowa, to można rozcieńczać wodą. Pozdrawiam HotChillihttps://www.blogger.com/profile/05313490243874093604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-33816668824893537252017-01-27T11:20:31.835+01:002017-01-27T11:20:31.835+01:00mój sos juz sie odparowuje i nabiera koloru, żeber...mój sos juz sie odparowuje i nabiera koloru, żeberka w lodówce...<br />zastanawiam się tylko ile faktycznie powinnam dodać koncentratu:/ ja mam spory słoik- 200g, ale są też malutlie ok 100gAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-47134036995415243152016-08-31T23:30:55.551+02:002016-08-31T23:30:55.551+02:00Whiskey zmienia nieco smak i daje taki specyficzny...Whiskey zmienia nieco smak i daje taki specyficzny posmak. Czy trzeba? Niekoniecznie. Nawet dla niektórych lepiej smakuje bez whiskey. Wydaje mi się, że wódka nie będzie tu pasować. HotChillihttps://www.blogger.com/profile/05313490243874093604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-21405784178362017732016-08-31T09:49:18.044+02:002016-08-31T09:49:18.044+02:00Witam, dodaje Pan do tego sosu "opcjonalnie&q...Witam, dodaje Pan do tego sosu "opcjonalnie" whiskey. Czy jest to tylko opcja, czy faktycznie trzeba dodać, jaki ma to wpływ na smak i czy można go ewent zastąpić np czystą wódką? Pozdrawiam!romaneohttps://www.blogger.com/profile/03565868986742805187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-81432954225305070432016-08-31T09:48:18.357+02:002016-08-31T09:48:18.357+02:00Witam, dodaje Pan do tego sosu "opcjonalnie&q...Witam, dodaje Pan do tego sosu "opcjonalnie" whiskey. Czy jest to tylko opcja, czy faktycznie trzeba dodać, jaki ma to wpływ na smak i czy można go ewent zastąpić np czystą wódką? Pozdrawiam!romaneohttps://www.blogger.com/profile/03565868986742805187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-92163267381902376152016-07-29T18:32:31.440+02:002016-07-29T18:32:31.440+02:00do tego sosu jeszcze łyzeczke papryki wędzonej :Ddo tego sosu jeszcze łyzeczke papryki wędzonej :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06871653217682421280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-35105673875813236912016-05-14T16:05:21.887+02:002016-05-14T16:05:21.887+02:00Bezpłatne ogłoszenia drobne
Ogłoszenia Radom. Rado...Bezpłatne ogłoszenia drobne<br /><a href="http://radomlokalne.pl/" rel="nofollow">Ogłoszenia Radom. Radom Lokalne</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-84695546538224209062016-02-05T20:50:10.337+01:002016-02-05T20:50:10.337+01:00Można dodać po prostu mniej chilli :-)Można dodać po prostu mniej chilli :-)mrocznapszczolahttps://www.blogger.com/profile/13001996017103431720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-31574610525875322762015-12-10T14:55:25.985+01:002015-12-10T14:55:25.985+01:00Polecam musztardę Bawarską (firma Develey) - bardz...Polecam musztardę Bawarską (firma Develey) - bardzo fajnie się komponuje, nie jest tak kwaśna jak sarepska, ani za ostra. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-71857113085888751492015-10-15T22:02:38.857+02:002015-10-15T22:02:38.857+02:00Niestety nie znamNiestety nie znamHotChillihttps://www.blogger.com/profile/05313490243874093604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-59394039963386688592015-10-14T15:52:37.727+02:002015-10-14T15:52:37.727+02:00Witam, po raz kolejny robiłem danie wg. Pana przep...Witam, po raz kolejny robiłem danie wg. Pana przepisu. Jak zwykle się nie zawiodłem. Jednak napotkałem pewien problem przy robieniu sosu. Przez przypadek dodałem za dużo miodu (dosłownie o pół łyżki za dużo). Zna Pan jakiś trik, aby zmniejszyć słodkość (inny niż zwiększenie ilości innych składników)?greghttps://www.blogger.com/profile/07106400722182364218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-20384441066523444942015-08-31T20:49:00.071+02:002015-08-31T20:49:00.071+02:00Raczej nie ma na to sposobu, można co najwyżej zro...Raczej nie ma na to sposobu, można co najwyżej zrobić sosu dwa razy więcej, nie dodając już więcej chilliHotChillihttps://www.blogger.com/profile/05313490243874093604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-26218545405839504452015-08-31T11:19:59.338+02:002015-08-31T11:19:59.338+02:00Witam mozna jakos zredukowac ostrosc?Witam mozna jakos zredukowac ostrosc?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-50940302874392000532015-06-08T09:07:38.622+02:002015-06-08T09:07:38.622+02:00Tak, 200g. PozdrawiamTak, 200g. PozdrawiamHotChillihttps://www.blogger.com/profile/05313490243874093604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-33807889098791721992015-06-04T13:15:55.971+02:002015-06-04T13:15:55.971+02:00Witam,
napisał Pan, że jest to przepis na mały sło...Witam,<br />napisał Pan, że jest to przepis na mały słoiczek sosu. Mógłby powiedzieć Pan jakiej wielkości?? 200 g czy mniejszy???Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10365829864955476824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6679278150349580398.post-69109024146892818462015-06-03T22:48:47.936+02:002015-06-03T22:48:47.936+02:00kolejny raz gotuję sos wg Pana przepisu ( zawsze r...kolejny raz gotuję sos wg Pana przepisu ( zawsze razy dwa ) i jak zwykle wyszedł świetny. Dzięki i pozdrawiam :)Anonymousnoreply@blogger.com